Mukava mökkiviikonloppu takana. Aamulenkillä poikettiin metsään katsomaan, olisiko suppilovahveroita noussut ja olihan niitä... Käytiin sitten keräämässä niitä pari ämpärillistä.
Onneksi suppilovahveroita ei tarvitse erikseen esikäsitellä, vaan ne voi puhdistamisen jälkeen laittaa suoraan pannulle ja jäähtymisen jälkeen olen pakastanut ne.
Niitä voi käyttää monipuolisesti kanttarellien tapaan (mielestäni on parempi kuin kanttarelli) kastikkeisiin, keittoihin, lihapullataikinan sekaan ym.
Vaikka kesä onkin lempi vuodenaikani, on tässä syksyssä kieltämättä oma tunnelmansa. Ja parasta on kun saa poltella kynttilöitä ja lyhtyjä.
Mä niin odotan, että pääsen sisustamaan saunakotaa näillä ihanilla (*mainoslinkki) Kaurialan Saunan ekologisilla tuotteilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti